Home Nieuws Sevilla directie roert zich over Luuk de Jong: ‘Wij denken niet aan...

Sevilla directie roert zich over Luuk de Jong: ‘Wij denken niet aan een terugkeer van de Jong in de winter’

839
0

Een duidelijk statement van de werkgever van Luuk de Jong richting FC Barcelona en wellicht ook richting Luuk de Jong zelf.

Luuk de Jong keert niet na een half seizoen terug naar Sevilla. Dat laat de club uit Andaluise weten tegenover regionale media. José Castro, president van de nummer drie van La Liga, sluit een vervroegde terugkeer van de aan FC Barcelona verhuurde spits dan ook uit. Of dat betekent dat FC Barcelona zich aan het huurcontract moet houden of dat er een andere club voor de Jong komen gaat in de winterstop is onduidelijk. Mogelijk komen PSV en Besiktas weer in beeld voor Luuk de Jong.

“Je weet het nooit zeker, maar op dit moment denken we niet aan een terugkeer van Luuk de Jong in de winter”, laat Castro weten op de website van Sevilla FC. De Jong werd op de laatste dag van de zomerse transferperiode voor een jaar verhuurd aan Barcelona en die afspraken wil Sevilla in tact houden.

De spits lijkt ook niet voor te komen in de plannen van de nieuwe trainer Xavi Hernández. Maar Sevilla, dat momenteel maar één fitte spits in de selectie heeft, heeft dus geen behoefte aan een vervroegde rentree van de kopsterke spits, die wel degelijk op de radar van John de Jong staat.

Bij de Catalanen kwam Luuk de Jong niet verder dan één doelpunt, eind september tegen Levante.


Vorig artikel‘Iedereen bij Sampdoria is heel boos’
Volgend artikelStevige nieuwe ambitie PSV: ’75 procent A-selectie moet zelf worden opgeleid’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in