Home Nieuws Sevilla directeur bagatelliseert interesse voor Bergwijn

Sevilla directeur bagatelliseert interesse voor Bergwijn

111
0

Waar rook is, is vuur. Hoewel de berichten over Bergwijn elkaar snel opvolgen heeft het er alle schijn van dat Sevilla daadwerkelijk serieus geïnteresseerd is in Steven Bergwijn.

Technisch directeur Monchi van Sevilla werd vrijdagmiddag geconfronteerd met de vermeende belangstelling voor Bergwijn.

De club uit Andalusië heeft echter nog geen bod gedaan. Mocht Sevilla door willen pakken, dan zal de club hoogstwaarschijnlijk het eigen transferrecord én dat van PSV moeten verbreken. PSV lijkt Bergwijn niet voor minder dan veertig miljoen euro te willen laten gaan en de Spaanse club gaf nooit meer dan 25 miljoen euro aan een speler. Totaal gaf de club uit Spanje deze zomer al 120 miljoen euro uit aan spelers.

“Laten we niet overal geloofwaardigheid aan geven. Ik heb niet gezegd dat Bergwijn een doelwit van Sevilla is”, zegt Monchi vrijdagmiddag.

Monchi laat weten dat Sevilla hoogstwaarschijnlijk nog spelers gaat aantrekken. De technische man weigert namen te noemen. “Wat ik kan zeggen is dat de deur nog niet dicht is, zowel qua inkomende als uitgaande transfers. We vinden meerdere spelers interessant”, besluit Monchi.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here