Home Nieuws Sevilla biedt Luuk de Jong aan bij FC Barcelona

Sevilla biedt Luuk de Jong aan bij FC Barcelona

3179
0

Voetbalclub Sevilla lijkt momenteel te leuren met Luuk de Jong. De club uit Andalusie wil af van de Jong, die een stevig salaris heeft.

Sevilla heeft inmiddels een andere spits gekocht maar heeft de Jong nog altijd op de loonlijst staan. Zowel PSV als Besiktas worden in verband gebracht met een transfer van de Jong maar schot lijkt er toch nog niet in te zitten. En dus lijkt Sevilla zelf de markt op te gaan.

De Catalaanse krant SPORT meldt namelijk dat Sevilla Luuk de Jong bij Barcelona en Koeman heeft aangeboden. Het is niet bekend of Sevilla de Jong aan Barcelona wenst te verkopen of dat er een huurtransfer is voorgesteld.

SPORT meldt ook dat West Ham United belangstelling heeft voor de Jong maar in Engelse media wordt daar vooralsnog geen melding van gemaakt. Volgens het medium zou Koeman twijfelen over Luuk de Jong, waar Koeman nog wel een aanvaller aan zijn selectie zou willen toevoegen.

De Jong kent wisselende successen in Sevilla. De spits was belangrijk in de Europa League finale maar daarna werd het steeds minder. De Jong speelde tot dusver 94 officiële wedstrijden voor Sevilla, waarin hij negentien keer scoorde.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here