Home Nieuws Sevilla aanvaller Januzaj kan naar Lyon en Valencia maar wil naar PSV

Sevilla aanvaller Januzaj kan naar Lyon en Valencia maar wil naar PSV

7426
0

PSV wordt elke dag in verband gebracht met aanvallers door geheel Europa maar heeft voorlopig alleen de beschikking over de Portugees Silva.

Gaat de club nog doorpakken op de transfermarkt of blijft het bij de Portugese spits? PSV zou ook in contact staan met Manchester United en Sevilla over aanvallende versterkingen. Wat dat betreft lijkt er goed nieuws te zijn over de Belgische aanvaller Januzaj.

Clubwatcher Rik Elfrink weet te melden dat Adnaj Januzaj hoopt op een transfer naar PSV. De vijftienvoudig international van België zou bij een vertrek naar Eindhoven dichter bij zijn familie kunnen wonen. PSV heeft geïnformeerd naar de mogelijkheden om de aanvaller over te nemen, maar pakte op dit moment nog niet door voor de Belgische buitenspeler.

Januzaj stond lang onder contract bij Manchester United, nadat hij werd overgenomen uit de jeugdopleiding van Anderlecht. Na 63 officiële duels en huurperiodes bij Borussia Dortmund en Sunderland tekende hij in 2017 een contract bij Real Sociedad. Bij de Spaanse club groeide hij uit tot een dragende speler en kwam tot 167 wedstrijden. Afgelopen zomer maakte Januzaj de overstap naar Sevilla, maar daar komt hij nauwelijks in actie bij de club die inmiddels diep gevallen is in de Spaanse La Liga.

Sevilla kent een roerige periode en staat open voor een vertrek van de Belg. Ook Valencia en Olympique Lyon hebben inmiddels belangstelling voor de aanvaller. Spaanse media melden dat een bod van Valencia om Januzaj te huren is afgewezen door Sevilla.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here