Home Nieuws Sergio Ramos is tot op het bot gemotiveerd en waarschuwt PSV

Sergio Ramos is tot op het bot gemotiveerd en waarschuwt PSV

1075
0

Sergio Ramos heeft woensdagavond grootse plannen. Sevilla Football Club zal tot op het bot gemotiveerd zijn voor het duel tegen PSV.

De aanvoerder van de gevallen club uit Sevilla ging er dinsdagavond eens goed voor zitten in de persruimte van het Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Ramos greep de persconferentie aan om stevig van leer te trekken en de ambities in Europa nog eens uit te delen met de Spaanse media en de fans van Sevilla.

Ramos weet hoe het werkt in de top van het voetbal. De druk is momenteel erg groot in Sevilla omdat het niet goed gaat met de Spaanse club. Maar het deert Ramos weinig. De routinier waarschuwde PSV alvast. De ploeg van Peter Bosz kan de borst natmaken, liet Ramos weten.

“Dit is voor ons een unieke kans”, begint Ramos over de wedstrijd tegen PSV. “Dit is een periode waarin het niet goed gaat met ons, dus dit is meer dan een Champions League-wedstrijd. Het is een echte finale. Een geweldige kans in een speciale competitie, dus we zullen een perfecte wedstrijd moeten spelen”, aldus de ervaren verdediger tegenover de Spaanse en Nederlandse journalisten.

Sevilla vecht al maanden achtereen tegen degradatie. Ook vorig seizoen ging het niet goed met de club. “Mijn vader is vaak de eerste die zegt dat Sevilla moet winnen”, vertelt Ramos over de druk van de fans van de club waar het voor Ramos allemaal begon. “De supporters zullen ons moeten steunen, want die zijn een hele belangrijke factor.”

Ramos pakte in de competitie een rode kaart afgelopen weekend op bezoek bij Real Sociedad. Tegen PSV is Ramos gewoon inzetbaar ondanks zijn schorsing in La Liga. Een basisplaats ligt in het verschiet, voor de ervaren verdediger, overgekomen van Paris Saint-Germain.


Vorig artikelNoa Lang blikt vooruit naar Feyenoord – PSV en doet gewaagde voorspelling: ‘Wij komen niet om te spelen, 0-3!’
Volgend artikelPeter Bosz steekt de loftrompet: ‘Hij speelt met het hart’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in