Home Nieuws Selectie met Narsingh en zonder Zuid Amerikanen naar Spanje

Selectie met Narsingh en zonder Zuid Amerikanen naar Spanje

25
0

PSV is maandagmiddag naar Spanje vertrokken voor een trainingskamp van een week. Met Luciano Narsingh, die mag gaan praten met Swansea City. Jurgen Locadia blijft achter in Eindhoven om aan zijn herstel te werken.

Marco van Ginkel, Dante Rigo en Sam Lammers reizen ook mee op trainingskamp in Zuid-Spanje. Locadia is geblesseerd en blijft achter in Eindhoven om te revalideren van een operatie aan zijn knie. Hetzelfde geldt voor Ramon Pascal Lundqvist, die ook onder het mes ging in de winterstop. Siem de Jong is er wel bij. Hij is door de medische staf fit genoeg bevonden om mee te gaan naar Spanje.

Andrés Guardado, Héctor Moreno, Gastón Pereiro en Santiago Arias hebben toestemming gekregen om maandag rechtstreeks naar Jerez te reizen. In Spanje staan onder meer oefenwedstrijden tegen Borussia Dortmund en SC Freiburg op het programma. De ploeg speelt op 7 januari tegen Borussia Dortmund en een dag later tegen SC Freiburg. Op zaterdag 14 januari hervat PSV de competitie thuis tegen Excelsior.

De volledige selectie: Arias, Bergwijn, Brenet, Guardado, Hendrix, Isimat, Siem de Jong, Luuk de Jong, Jozefzoon, Jurjus, Koopmans, Lammers, Van Ginkel, Moreno, Narsingh, Pasveer, Pereiro, Pröpper, Poulsen, Ramselaar, Rigo, Schwaab, De Wijs, Willems, Zinchenko en Zoet.

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here