Home Nieuws Selectie Kopenhagen baalt stevig van oorwassing PSV, Boilesen en Diks: ‘PSV was...

Selectie Kopenhagen baalt stevig van oorwassing PSV, Boilesen en Diks: ‘PSV was op en top’

1871
0

FC Kopenhagen had geen schijn van kans in de thuiswedstrijd tegen PSV. De 0-4 nederlaag kwam hard in het Deense kamp.

Arhemmer en linksback van dienst Kevin Diks besefte dat FC Kopenhagen op alle fronten zijn meerdere had moeten erkennen in PSV. ‘PSV was op en top en wij waren niet op ons niveau. Waarin zijn we niet tekortgeschoten? In alles eigenlijk’, zei de Nederlandse verdediger in Deense dienst tegen ESPN. ‘In agressiviteit, in compactheid, in geloof bij balbezit. Ik probeerde het vuurtje op te stoken, maar het was toen al 0-2’, zei Diks over het incident op het middenveld rond Guti.

Agressiviteit toonde FC Kopenhagen later wel, maar wel in overtredingen en schoppartijen. ‘Ze zijn onderweg, maar er is nog veel werk te verzetten voor ze klaar zijn voor de strijd met een team van klasse als PSV’, schreef Tipsbladet.

Oud Ajacied Boilesen zag dat Kopenhagen compleet werd weggespeeld. ‘Ik ben vooral teleurgesteld dat we in de eerste helft niet meer lef hebben getoond, zei de oud-Ajacied op de clubwebsite. ‘We maakten individuele fouten en we hadden wat pech. Maar dat is niet de reden voor ons verlies. We hebben verloren omdat we het in de eerste helft niet hebben laten zien.’


Vorig artikelDe lastige en moeilijke maar zeer terechte vraag van VI aan Roger Schmidt
Volgend artikelGötze en Zahavi lachen om Kopenhagen fans: ‘De bus bewust bij ander hotel geparkeerd’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in