Home Nieuws Selectie gaat drastisch wijzigen met vertrek 15 spelers: ‘Het wordt een slagveld...

Selectie gaat drastisch wijzigen met vertrek 15 spelers: ‘Het wordt een slagveld op de transfermarkt’

13684
0

PSV staat voor een uiterst drukke transferzomer. Een groot deel van de selectie staat op het punt een transfer te maken komende zomer.

Dat zou kunnen betekenen dat PSV een grote zomerse metamorfose zou kunnen ondergaan. Het Eindhovens Dagblad schrijft dat PSV in totaal maar liefst vijftien spelers kan gaan kwijtraken. De krant schrijft daarover: ‘Het wordt een slagveld op de transfermarkt, als alle plannen van PSV uit te voeren zijn’, aldus het Eindhovens Dagblad over het aankomende transferwindow.

Het heeft er alle schijn van dat er volgend seizoen een andere eerste keeper op doel komt te staan na het tegenvallende seizoen voor Joël Drommel. Ook Yvon Mvogo zal gaan vertrekken terwijl er voor Maxime Delanghe een verhuur in aantocht is. PSV heeft hier al op voorgesorteerd door Jasper Cillessen te benaderen.

Achterin wil PSV wel verder met de verdedigers Jordan Teze, André Ramalho, Olivier Boscagli, Mauro Júnior en Armando Obispo. ‘De eerste geluiden zijn dat de club wel naar andere backs kijkt en dat Phillipp Mwene en Phillipp Max bij een aanvaardbaar bod weg kunnen’, schrijft het Eindhovens Dagblad. Dat betekent dat slechts Joey Veerman een zekerheid is voor volgend seizoen.

De voorhoede kan weleens aan de grootste veranderingen onderhevig gaan zijn. Een vertrek van de gehele voorhoede valt niet uit te sluiten gezien de bestaande interesse vanuit de grotere competities.


Facebook Comments Box