Home Nieuws Gaat Earnie Stewart doorpakken? Ramiz Zerrouki en Taylor Booth staan hoog op...

Gaat Earnie Stewart doorpakken? Ramiz Zerrouki en Taylor Booth staan hoog op het lijstje bij PSV

3568
0

PSV is nog volop in de race om de landstitel, zeker als Ajax Feyenoord weet te verslaan, maar er wordt natuurlijk ook al volop naar volgend seizoen gekeken.

De ploeg van Ruud van Nistelrooij lijkt de laatste weken in de steigers te staan, waarbij sommige posities ook al worden ingevuld door spelers van wie de trainer hoopt het volgende seizoen nog over te kunnen beschikken. Als Ruud van Nistelrooij zijn opstelling formeert met Xavi Simons, Jarrad Branthwaite en Johan Bakayoko, kijkt hij met een schuin oog al naar seizoen 2022-2023.

De drie genoemde spelers kunnen min of pijlers worden van het nieuwe PSV, waarbij een aantal andere posities ook al zijn ingevuld. Denk aan de positie van eerste doelman maar ook die van de eerste spits, Luuk de Jong.

Er lijkt een interessant transferwindow op komst te zijn voor PSV. Met Earnie Stewart aan het roer beschikt PSV over een sterke leider die PSV naar zijn hand kan gaan zitten zodat Ruud van Nistelrooij met zijn elftal op pole-position komt te staan om einde seizoen 2022-2023 als nummer één of twee te gaan eindigen. Er komt immers een schip met goud aan vanuit de UEFA in de nieuwe opzet van de Champions League.

Analisten vragen zich ondertussen wel af hoe PSV zich moet gaan versterken want de club wil net als in 2012 een andere financiële koers gaan varen. Dus, hoe toch te versterken én hoe de afschrijvingen op transfersommen te laten kelderen? In het kielzog van dit besluit mogen de salarissen ook niet gaan stijgen. Kortom, taken te over voor Earnie Stewart en Marcel Brands.

Voetbal International ziet dat PSV creatief moet zijn maar weet ook te melden dat er bepaalde Eredivisiespelers hoog op het lijstje van Stewart en Brands staan. Te beginnen met Milan van Ewijk maar ook Ramiz Zerrouki van FC Twente en Taylor Booth van FC Utrecht.

‘Door het behoedzamere financiële beleid dat is ingezet, heeft PSV niet de mogelijkheid om al te forse transfersommen neer te tellen. Vanuit dat oogpunt is het de vraag of interessante Eredivisie-spelers als Milan van Ewijk (SC Heerenveen), Ramiz Zerrouki en Taylor Booth, die ook in Eindhoven hoog op de lijstjes staan, betaalbaar zijn of dat er doorgeschakeld moet worden naar goedkopere buitenlandse alternatieven’, aldus Voetbal International.


Vorig artikelSuperlatieven en lofuitingen over ‘centrale spits’ Cody Gakpo kennen bij VI geen grenzen
Volgend artikelPSV ziet toekomst in Sambo maar kan ook nog steeds akkoord gaan met transfersom van half miljoen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in