Home Nieuws Sef Vergoossen typeert seizoen als ‘net niet’

Sef Vergoossen typeert seizoen als ‘net niet’

17
0

Ex PSV trainer Sef Vergoossen voorziet geen grote veranderingen bij PSV. De Limburger vindt vooral dat iedereen bij PSV rustig moet blijven na een seizoen van ‘net niet’.

“Nu is het allemaal nét niet, al kan ik me niet voorstellen dat ze in Eindhoven daar heel erg van in de war raken”, spreekt Vergoossen tegen het Eindhovens Dagblad. “Ja, dat is het wat mij betreft. Het is echt zo’n typisch net niet-jaar bij PSV. Blessures op het verkeerde moment, een aantal ongelukkige gelijke spelen en net te veel spelers die de vereiste vorm net niet hebben. In de kampioensjaren bleven er van de veertien potentiële basisspelers altijd elf overeind. Nu waren het er voor de winterstop op een gegeven moment nog vier of vijf. Dat is niet genoeg en heeft zich ook vertaald naar mindere resultaten.”

Vergoossen zag dat na het kampioensjaar veranderen bij PSV. “Dit is een proces dat voor aanvang van elk seizoen ontstaat en deels natuurlijk gaat. Je hebt alleen altijd met meerdere partijen te maken en als club niet alles voor het zeggen. Ik dacht dat PSV de zaken in de winterstop weer op de rit had gekregen en daar leek het ook op uit te draaien, maar ze hebben dit seizoen in Feyenoord hun meerdere moeten erkennen. Ik vind dat Feyenoord ook gewoon heel stabiel en sterk oogt. PSV voert in de zomer ongetwijfeld een aantal veranderingen door, maar het is nu nog vroeg om alles te kunnen evalueren. Er is nog van alles om voor te spelen.”

PSV moet zich zaterdagavond zien te herstellen in de thuiswedstrijd tegen Roda JC, de club waar Vergoossen nu werkzaam is. Hij beseft dat PSV het vaak lastig heeft met de ploeg uit Kerkrade. “Van mij mag dit verhaal nog wel even duren, hoewel ik het beste met PSV voor heb hoor.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here