Home Nieuws Scouting PSV ziet ’topverdediger’ Anel Ahmedhodzic naar Bordeaux vertrekken

Scouting PSV ziet ’topverdediger’ Anel Ahmedhodzic naar Bordeaux vertrekken

1778
0

De Franse Ligue 1 club Girondins de Bordeaux is niet de eerste club waar je aan denkt om als talentvolle jonge verdediger een veelbelovende carrière te vervolgen.

Toch is Bordeaux de nieuwe werkgever van Anel Ahmedhodzic geworden. De 22-jarige talentvolle verdediger komt over van Malmö FF en maakt het seizoen op huurbasis af bij de Franse club, die tevens een optie tot koop heeft bedongen. De scouts van PSV hebben de centrale verdediger al maandenlang op de korrel maar zagen hem afgelopen dagen naar Frankrijk vertrekken. De verdediger paste in het profiel wat Roger Schmidt en John de Jong voor ogen hadden maar de Bosniër, die een carrière in de top tegemoet lijkt te gaan, wordt nu verhuurd aan Bordeaux.

PSV was in de voorbije transferperiode op zoek naar een vervanger van de geblesseerde André Ramalho. De naam van Liverpool-speler Nathaniel Phillips, een Deense verdediger van Salernitana en een verdediger van Watford passeerde de reveu maar geen van deze spelers kwam de defensie versterken. Ook Ahmedhodzic werd veelvuldig aan PSV gelinkt. De Bosnische international lijkt nu niet meer haalbaar.

Zweedse media meldden begin januari dat Ahmedhodzic een bedrag van zeven à acht miljoen euro moest opbrengen, wat op zich geen onoverkomelijk bedrag voor PSV behoeft te zijn. De club gaf het geld deze winter uit aan Joey Veerman. De vacature van André Ramalho wordt nu intern opgevuld en de verdediger wordt over ene week of 6 tot 8 weer terugverwacht.

https://twitter.com/girondins/status/1488280976530849797?s=20&t=zFs2VS0WZRrQ5aN_MLbK8w


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here