Home Nieuws Scout Vennegoor tevreden met rol bij PSV

Scout Vennegoor tevreden met rol bij PSV

10
0

Een zwart gat? Nee, daar heb ik geen last van gehad. Ik was bijna 34 jaar toen ik besloot te stoppen met voetbal. Ik had mezelf fysiek nog verder uit kunnen wringen, maar het was mooi geweest”, zegt hij in gesprek met TC Tubantia. Na twee jaar zonder voetbal klopte de oud-spits van FC Twente aan bij Marcel Brands. Dat onderhoud leidde uiteindelijk tot een functie in de scouting. “Ik volg spelers in binnen- en buitenland om te zien of die bij PSV zouden passen. De ene keer ben ik in Heerenveen of Alkmaar, de andere keer vlieg ik voor een weekend naar Spanje om vijf wedstrijden te bekijken. (…) Voetbal kijken is, na zelf voetballen, het mooiste beroep ter wereld. Dat ik dat elke week mag doen, geeft me veel energie.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here