Home Nieuws ‘Scout’ Jordan Teze duidelijk over zijn positie en wijst naar gedrag Noa...

‘Scout’ Jordan Teze duidelijk over zijn positie en wijst naar gedrag Noa Lang: ‘Ik zie mezelf als centrale verdediger’

5766
0

Het is niet dat PSV de komst van Noa Lang naar Eindhoven aan Jordan Teze te danken heeft maar de verdediger heeft wel alles aan gedaan de aanvaller te bewegen voor PSV te kiezen.

Hoe zit dat precies? Jordan Teze legt het graag uit. Tijdens de presentatie van Lang in het Philips Stadion bleken Teze en Gakpo ook aanwezig te zijn in het Philips Stadion. Teze is maar wat blij met de komst van de aanvaller met de bijzondere kwaliteiten.

De verdediger uit de eigen opleiding denkt dat iedereen bij PSV wel even moest wennen aan Noa Lang en zijn soms opvallende gedrag. Teze begint te vertellen over hoe hij Lang bewoog voor PSV te kiezen. De verdediger appte de aanvaller al snel toen er geruchten gingen over een transfer naar PSV en is blij dat Lang nu PSV’er is.

Bij zijn presentatie in Eindhoven vertelde Lang dat Teze ‘elke dag de kleedkamer filmde’ om hem te overtuigen van een transfer naar PSV. “Toen ik de geruchten hoorde heb ik Noa meteen geappt”, bevestigt de stopper. “Ik ken hem al sinds ik bij PSV speel. Ik speelde altijd tegen hem, want hij is van mijn leeftijd. Sindsdien hebben we altijd goed contact gehouden. Hij heeft me gevraagd hoe het hier was. Ik kon niet echt heel veel zeggen, want ik wist toen nog niet wie de nieuwe trainer zou worden.”

Vervolgens krijgt Teze de vraag hoe Lang overkomt in de groep bij PSV. “Ik denk dat het voor iedereen een beetje wennen was, hoe hij is. Maar ik ken hem al zo lang, dus ik weet hoe hij kan zijn en dat hij soms vervelend is. Maar ik vind het leuk dat hij er is. Ook buiten het voetbal doen we dingen samen. Nu even niet, want hij is nog bezig met verhuizen, maar als dat klaar is gaan we meer dingen samen doen.”

Bij PSV hebben Teze en Lang hetzelfde doel en dus vertelt de zelf opgeleide verdediger over het grote doel. De landstitel. “Hij is vorig jaar geen kampioen geworden en wil dat nu wel weer. Ik wil dat ook een keer meemaken. Met zijn ervaring, ook in de Champions League, weet ik wel dat we een hele goede kans maken”, klinkt het in onderstaande video.


Vorig artikelAC Milan nadert akkoord met Atalanta over De Ketelaare, die zelf graag naar PSV wil
Volgend artikelFC Twente wil Anwar El Ghazi van PSV overnemen, PSV ziet transfer (nog) niet zitten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in