Home Nieuws Scorende Ihattaren over contractverlenging: ‘Ik ben heel erg blij hier’

Scorende Ihattaren over contractverlenging: ‘Ik ben heel erg blij hier’

7915
0

Mo Ihattaren en PSV koersen af op een spoedige contractverlenging.

Dat melden meerdere media en de middenvelder doet zelf ook een duit in het zakje. “Ik zit voorlopig bij PSV, ik ben heel erg blij hier. Ik moet gewoon lekker voetballen en de ballen er in blijven jagen zoals ik vandaag gedaan heb”, aldus Ihattaren zaterdag na de 1-4-zege op RKC Waalwijk.


“Ik heb nog een contract voor anderhalf jaar. Dat is eigenlijk al bijna, de tijd gaat echt snel. Ik laat alles aan Mino over. Daar heb ik vertrouwen in. Ik laat alles op me afkomen. Ik heb het echt naar mijn zin in Eindhoven.”

Ihattaren lijkt weer op de weg terug en begint met doelpunten en goed spel weer belangrijk te worden. De middenvelder kende een moeizame start van de competitie en was de eerste drie maanden geen vaste waarde. De laatste drie competitiewedstrijden heeft hij een belangrijke rol. Vorige week maakte hij tegen FC Utrecht zijn eerste doelpunt van dit seizoen in de Eredivisie en tegen RKC scoorde hij opnieuw.

“Ik ben echt happy. Je ziet het, ik voel me weer de man van vorig jaar. Ik zat even in een zwarte periode. Ik ben er nu door”, verwijst de Utrechter. daarmee naar het overlijden van zijn vader, vorig jaar oktober. “Het blijft een groot gemis. Het enige wat ik jammer vind, is dat ik het heb meegenomen naar het voetballen. Misschien had ik dat beter kunnen doen.”

“Maar ik ben jong. Ik mag fout maken, dat mag iedereen. We zijn allemaal mensen. Af en toe moet je een keer op je bek gaan. Dit voelde niet als op mijn bek gaan, maar meer als: oké, het is gebeurd. Ik ben God dankbaar. Ik ben blij dat ik nog mijn moeder heb en mijn vijf broers die me hebben kunnen helpen. Zij hebben er ook heel erg veel moeite mee, maar dat tonen ze ziet. Bij mij is dat anders. Maar ik schaam me er niet voor ofzo.”


Facebook Comments