Home Nieuws Scorende Branthwaite speelt zich in de kijker maar staat open voor transfer...

Scorende Branthwaite speelt zich in de kijker maar staat open voor transfer naar PSV

1058
0

PSV ziet veel toekomst in de nog jonge Engelse verdediger Jarrad Branthwaite. De club is voornemens de 20 jarige Brit van werkgever Everton over te nemen.

Tegen FC Emmen vertolkte Branthwaite een belangrijke rol voor PSV. Uiteraard was hij na afloop onderwerp van gesprek. In gesprek met ESPN was Jarrad Branthwaite blij dat hij twee keer scoorde tegen FC Emmen. “Dat is me nog nooit gelukt. Dit is mijn eerste keer”, aldus Branthwaite. “Die eerste goal trainen we heel veel op. We hebben al een tijd niet meer gescoord uit een standaardsituatie, dus het is goed dat dat eindelijk weer gelukt is. Bij die tweede lag het helemaal open en wordt de bal een beetje van richting veranderd.”

In de eerste helft kwam de Engelsman regelmatig mee naar voren en dat werpt zeker in thuiswedstrijden zijn vruchten af. “Dat was de opdracht. Als er ruimte lag, moest ik daar gebruik van maken”, zei hij daarover. “Als je linksachterin staat met drie man ligt er aan de linkerkant veel ruimte om in te duiken en druk uit te oefenen.”

De verdediger werd ook gevraagd naar de geruchten dat PSV hem definitief wil overnemen van Everton. Hoe staat de Brit daar in? “Op dit moment focus ik me nog op de wedstrijden tot het einde van dit seizoen. We willen de beker winnen en ook landskampioen worden. Ik geniet om hier te mogen spelen. Ik zal het zeker in overweging nemen. Ik speel, ik heb het naar mijn zin, dus dat is zeker iets om naar te kijken. Maar op dit moment focus ik me nog gewoon op dit seizoen”, aldus de gewilde Brit.


Vorig artikelZaakwaarnemer Kevin Brands vs Marcel Brands: ‘Dan zegt m’n vader: Ik hoop dat-ie er wat van kan’
Volgend artikelPSV watcher in de bres voor Van Nistelrooij na ‘fake uitspraak’: ‘United was eerste keuze voor Gakpo’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in