Home Nieuws Scoort PSV minimaal twee keer in Heerenveen? Landskampioen worden op de A50...

Scoort PSV minimaal twee keer in Heerenveen? Landskampioen worden op de A50 is geen probleem

1806
0

Je kunt zo’n aanstaande landstitel alvast maar zeker gesteld hebben en veroverd hebben. Die gedachten lijken bij veel fans maar klaarblijkelijk ook bij Peter Bosz op te spelen.

Opvallend veel fans staan er wel degelijk zo in en hebben geen zin meer om langer te wachten op het bereiken van landstitel nummer 25. Dat de ploeg die mijlpaal van 25 landstitels op korte termijn zal gaan halen is natuurlijk al helemaal zeker maar menigeen, met name een aantal journalisten, houden nog een slag om de arm als het over de uitbeurt op bezoek bij Heerenveen gaat.

Als we naar het lopende seizoen kijken mag een bezoek aan het Abe Lenstra Stadion voor dit PSV eigenlijk geen enkel probleem vormen. Toch houden met name Marco Timmer en Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad nog een voorbehoud over een eventuele zege van PSV in Friesland. Die mening lijkt te zijn toebedeeld naar aanleiding van de statistieken van de afgelopen jaren. PSV heeft zoals bekend ook nog gewoon de medewerking van Feyenoord nodig. De Rotterdammers moeten punten verspelen tegen Go Ahead Eagles.

PSV kan donderdagavond in de bus op de weg terug naar Eindhoven mogelijk al een feestje vieren en daar vond Peter Bosz wel iets van woensdagmiddag. Gevraagd werd of Bosz niet liever op 5 mei in het thuisduel met Sparta Rotterdam kampioen wordt. Thuis in het Philips Stadion is normaal gesproken een aantrekkelijker affiche dan op bezoek in het Abe Lenstra-stadion dan wel onderweg vanuit Friesland naar Eindhoven.

‘Ik wil zo snel mogelijk kampioen worden. Misschien omdat we het nog niet volledig in eigen hand hebben. Ik zie het gewoon weer als de volgende wedstrijd’, reageerde Bosz. Toch merkt de trainer wel iets aan zijn spelersgroep. ‘Iedereen is heel luidruchtig. Maar we proberen deze wedstrijd te benaderen zoals we alle andere wedstrijden benaderen. Ik moet nu alles twee of drie herhalen. Het zijn net mijn kinderen. En dan wordt papa boos’, zei de trainer met een knipoog.

Gaat PSV donderdagavond later op de avond al landskampioen worden of dienen we met z’n allen te wachten tot het moment suprême in het Philips Stadion als Sparta op bezoek komt? PAK HIER 50X OF 100X JE INZET ALS PSV 2X SCOORT!


Vorig artikelPOLL | Hoe en waar moet PSV landskampioen worden?
Volgend artikelVIDEO | Ismael Saibari en Ricardo Pepi terug voor kampioensduel in Friesland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in