Home Nieuws Schwaab gaat uit van basisplaats: ‘In de Europa League is er niets...

Schwaab gaat uit van basisplaats: ‘In de Europa League is er niets aan de hand’

26
0

De meningen over Daniel Schwaab zijn vrij vaak verdeeld. De Duitser is niet de meest sierlijke voetballer maar kan zeer belangrijk zijn voor PSV.

Is Schwaab eigenlijk onmisbaar voor de jonge ploeg van Mark van Bommel? De stabiele Duitser geldt als slot op de deur en als tactisch sterke verdediger maar juist met Schwaab zakte PSV een paar keer door de ondergrens afgelopen wedstrijden.

In gesprek met het Eindhovens Dagblad zegt Schwaab er vanuit te gaan in de basis te blijven staan. Als hij daadwerkelijk wordt opgesteld, gaat dat in principe ten koste van Timo Baumgartl, meldt het Eindhovens Dagblad.

Schwaab voelt momenteel extra druk nu PSV zoveel punten heeft verspeeld. “Deze situatie moet gedraaid worden en natuurlijk probeer ik dan het team te helpen waar ik kan. Dat wordt ook van mij verwacht. Ook ik voel extra druk, maar we hebben dit seizoen ook een hele goede fase gehad en kunnen ons daar zeker aan vasthouden.”

In de Europa League is er niets aan de hand en staat PSV er goed voor, vindt Schwaab. Op de vraag van een journalist of LASK Linz de favoriet is tegen PSV zegt hij: “We zijn nu niet in de beste fase van ons seizoen, maar we kunnen een grote stap maken. En uiteindelijk ben je in het voetbal altijd zo goed als je laatste wedstrijd.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here