Home Nieuws Schouten weet niet te imponeren in tweede Oranje-interland: ‘Was een beetje teleurgesteld’

Schouten weet niet te imponeren in tweede Oranje-interland: ‘Was een beetje teleurgesteld’

699
0

Rafael van der Vaart is enigszins teleurgesteld over het spel van Jerdy Schouten tegen Ierland.

De middenvelder kreeg na anderhalf jaar weer de kans om zichzelf te laten zien in het Nederlands elftal. Oranje won weliswaar met 1-0 van Ierland, maar het veldspel was ondermaats.

Van der Vaart zag vooral Schouten een ongelukkige wedstrijd spelen. “Ik was een beetje teleurgesteld”, zei de analist na afloop van de wedstrijd over Schouten bij de NOS.

“Ik vond dat hij heel veel fouten maakte aan de bal. Hij had ook wel goede momenten, maar heel veel balverlies had hij. Toch nieuw allemaal voor hem. Ik vond hem niet heel geweldig spelen.”

“Er is veel concurrentie”, haakte collega-analist Pierre van Hooijdonk in. “Vooraf zei ik nog: ‘Waar hij eigenlijk een beetje het verschil in maakt ten opzichte van Wieffer is dat zijn passnauwkeurigheid gewoon hoger is bij PSV, dan Wieffer bij Feyenoord.’ En daar hebben we vanavond helemaal niets van teruggezien. Dat is jammer.”

Koeman liet na afloop ook weten dat Schouten meer balverlies leed dan hij eigenlijk van hem had verwacht. Tot die conclusie kwam de middenvelder zelf ook voor de camera van de NOS.


Vorig artikelKoeman zag Schouten meer balverlies lijden dan verwacht en noemt twee redenen
Volgend artikelJoey Veerman: ‘Als ik het daarmee eens ben, dan ben ik arrogant’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in