Home Nieuws Schotse media en Rangers fans richten pijlen op Simons en Veerman, niet...

Schotse media en Rangers fans richten pijlen op Simons en Veerman, niet op Gakpo en Sangaré

5840
0

De Schotse stad Glasgow maakt zich op voor een vurig avondje Europees topvoetbal tussen Rangers FC en PSV.

In Schotland beseft men het belang van het treffen maar al te goed, zoals de Nederlandse media dat ook beseffen. Er staan miljoenen euro’s op het spel. Aan weerszijden is het vertrouwen groot te noemen. Rangers FC is voor PSV een te nemen horde en andersom ziet men dat in Schotland ook zo.

Opvallend is dat voor de Schotse media niet Cody Gakpo of Ibrahim Sangaré de blikvangers zijn juist Joey Veerman en Xavi Simons. Zowel Xavi Simons als Joey Veerman waren eerder ook in beeld bij de Rangers en dus worden de verrichten van beide middenvelders op de voet gevolgd. ‘Hij was onderwerp van gesprek onder de aanhang. Zijn ontwikkeling komt nog steeds ter sprake zo nu en dan en zijn vorm bij PSV valt op. De fans zullen hopen dat het mislopen van die spelers, ze nu niet zal achtervolgen. Afgezien van die twee, is Luuk de Jong ook een bekende naam in Europa. Ze zullen hem in de gaten moeten houden, zijn winnende goal tegen Monaco was uitstekend”, meldt de Schotse journalist Oliver tegenover Nederlandse media.

Ook op sociale media is er onder de Rangers fans veel gespreksstof over de middenvelders en aanvallers van PSV. Zo blijkt Luuk de Jong veel waardering te genieten onder de Schotse voetbalfans en is men goed op de hoogte van de interesse vanuit de Premier League voor spelers als Gakpo en Sangaré maar hoofdrolspelers voor de Schotse media en voetbalfans zijn toch Xavi Simons en Joey Veerman.


Vorig artikelRechtsback Tavernier en van Bronckhorst hebben plannen met Gakpo: ‘Gakpo moet achter Tavernier aanrennen’
Volgend artikelNuchtere Veerman houdt zich in: ‘Ze wisten het niet meer, we gaan ze pakken’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in