Home Nieuws Schokkende beelden: Ogenschijnlijk zware hoofd- en nekblessure voor Hirving Lozano

Schokkende beelden: Ogenschijnlijk zware hoofd- en nekblessure voor Hirving Lozano

2316
0

De Gold Cup is dramatisch begonnen voor titelverdediger Mexico en voor Hirving Lozano.

Lozano liep in de 18e minuut een op het oog zware blessure op na een aanvaring met doelman Marvin Phillip. Lozano kreeg een knie in zijn gezicht en werd met een nekbrace om van het veld gedragen. Het is nog niet bekend wat de status is.


Hirving Lozano heeft het in zich om af en toe driftig en ongecontroleerd een duel aan te gaan en dat lijkt deze keer verkeerd uit te vallen want de Mexicaan liep ogenschijnlijk een zeer zware blessure op. Wel was er sprake van een duw in de rug net voor de harde botsing.

Het betreffen dan ook schokkende beelden. Duidelijk waarneembaar is dat Hirving Lozano roerloos op de grond blijft liggen. Teamgenoten ruziën vervolgens met tegenstanders en de referee maar ook zichtbaar is dat Lozano rondom het oog ernstig geblesseerd lijkt te zijn.

Vriend en ploeggenoot Erick Guttierrez weet het te aanschouwen en roept meermaals naar de kant voor snelle verzorging. Het betreffen schokkende beelden. De Mexicaanse bond meldde na de wedstrijd via Twitter dat de situatie van Lozano stabiel was en dat hij bij bewustzijn was.

https://twitter.com/za_gris_tot/status/1414130922551713793?s=20


Facebook Comments Box