Home Nieuws Schmidt ziet geen noodzaak tot aantrekken extra verdediger, Joey Veerman lijkt te...

Schmidt ziet geen noodzaak tot aantrekken extra verdediger, Joey Veerman lijkt te gaan spelen in Groningen

1738
0

Fc Groningen is zondagmiddag in de eigen Euroborg tegenstander van PSV.

PSV begint als koploper aan de tweede seizoenshelft en zal in ieder geval gehavend afreizen naar het noorden van het land. Blessures en Corona gooien nog steeds roet in het eten wat de fitheid van de selectie aan gaat. Toch zal er waarschijnlijk geen vervanger worden aangetrokken voor Andre Ramalho. Volgens Roger Schmidt is het geen noodzaak om deze winter een vervanger voor André Ramalho aan te trekken. Roger Schmidt is wel erg blij met de enige aanwinst dit winterse transferwindow. De trainer laat zich daarnaast uit over Joey Veerman.

“We zijn blij met hem, Joey is een erg goede speler met veel potentie. Deze overstap is goed voor zijn ontwikkeling. Hij is nog niet helemaal fit, maar hij kan zeker spelen tegen Groningen. De kans is groot dat hij komend weekend zijn debuut maakt. In de wedstrijden daarna kan Joey belangrijk worden voor ons.”

Over Andre Ramalho is Schmidt duidelijk. De Braziliaan is komende maanden uitgeschakeld door een enkelblessure. Het had er alle schijn van dat PSV een vervanger zou gaan aantrekken nadat er tal van namen in het geruchtencircuit circuleerden. Roger Schmidt spreekt dat vrijdagmiddag toch tegen. “Met Obispo en Teze hebben we twee goede opties, waarop we vertrouwen”, legt de Duitser uit op de persconferentie. “We hoeven dus geen haast te maken.”

“We kunnen AndrĂ© ook moeilijk vervangen vanwege zijn kwaliteit, maar ook door zijn ervaring en leiderschap”, gaat Schmidt verder. “Hij is een absolute steunpilaar voor ons. We moeten de markt wel goed verkennen, want als er nog een centrale verdediger geblesseerd raakt, hebben we een groot probleem”, aldus Schmidt.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here