Home Nieuws Schmidt zag moeizaam spelend PSV: ‘We hadden problemen om vooruit te spelen’

Schmidt zag moeizaam spelend PSV: ‘We hadden problemen om vooruit te spelen’

346
0

PSV heeft zich geplaatst voor de laatste 8 van het bekertoernooi. Wel gebeurde dat in een erbarmelijk slechte wedstrijd.

PSV – Telstar was zeker in de eerste helft het aankijken niet waard maar de ploeg van Schmidt won uiteindelijk wel van de club uit IJmuiden. Trainer Roger Schmidt was na afloop opvallend koel over het matige spel van zijn ploeg.

“Een paar spelers waren niet 100%,” zegt hij tegen ESPN. “We hadden een aantal andere spelers in het veld. Het lijkt dat het makkelijk is, maar dat is het niet. In de beker zijn tegenstanders altijd moeilijk.”

De Duitser vervolgt zijn visie op de wedstrijd tegen Telstar. “We wisten van tevoren dat ze zochten naar standaardsituaties. Je zag dat ze sterkte en lange spelers hadden. Het is meest belangrijk is dat we wonnen. We hadden problemen om vooruit te spelen en oplossingen te vinden. Onze manier van spelen is een uitdaging.”

Schmidt wist nog weinig te melden over de opstelling van het duel tegen Ajax. “Op dit moment is elke wedstrijd een puzzel. We moeten de conditie van spelers controleren. Het is goed dat Zahavi speelde”, aldus Roger Schmidt.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here