Home Nieuws Schmidt wil fitte en uitgerevalideerde Romero belonen met speelminuten, Vinícius klaar voor...

Schmidt wil fitte en uitgerevalideerde Romero belonen met speelminuten, Vinícius klaar voor Sociedad

3478
0

Gaat net het er allemaal nog uitkomen bij Maximiliano Romero? Gaat de nog altijd jonge Argentijn zijn grote belofte alsnog inlossen?

Als het aan Roger Schmidt en PSV ligt zeker wel. De Duitse trainer heeft Romero keihard zien werken afgelopen jaar en de het moment is daar om de Argentijn te belonen. De revalidatie na een zware knieblessure zit er na een jaar op. Als alles zo verloopt zoals een ieder wenst, zou PSV over enkele weken over vele aanvallende kwaliteiten moeten kunnen beschikken met Eran Zahavi, Carlos Vinícius en Maxi Romero in de selectie. Schmidt wil Romero alvast een handje helpen.


“Romero traint nu een aantal weken met de groep en heeft keihard gewerkt. Voor Maxi zou het een beloning zijn als ik hem weer bij de wedstrijdselectie kan opnemen. Na een jaar is hij natuurlijk niet klaar voor negentig minuten, maar hij zou tien minuten of vijftien minuten kunnen spelen.”

Dan Carlos Vinícius, die wordt gehuurd van Benfica. De Braziliaan maakte woensdag zijn opwachting op de Herdgang om met zijn medespelers te kunnen meetrainen. ‘Daar wordt hard aan gewerkt. We hopen dat hij vandaag voor het eerst mee kan trainen. Hopelijk is hij dan een optie voor morgen’, zei Schmidt over de spits op de persconferentie.

De laatste formaliteiten lijken inmiddels te zijn afgehandeld. Alles wijst erop dat de werkvergunning binnen is en dat Schmidt tegen Sociedad over een extra offensieve krachten kan gaan beschikken.