Home Nieuws Schmidt wil PSV weer als vanouds laten aanvallen: ‘Madueke geeft PSV een...

Schmidt wil PSV weer als vanouds laten aanvallen: ‘Madueke geeft PSV een ander gezicht’

412
0

Roger Schmidt is maar wat blij met de terugkeer van Noni Madueke. De Duitse trainer denkt zelfs weer ander voetbal te kunnen gaan spelen.

De ziekenboeg, die vooral in aanvallend opzicht flink was uitgedund, stroomt langzaam weer leeg en dus kan er weer op een andere manier aanvallend voetbal worden gespeeld. Roger Schmidt wenst met PSV weer het voetbal van weleer te gaan spelen en dat betekent aanvallen en druk zetten.

Schmidt stak vrijdagmiddag niet onder stoelen of banken hoe blij hij is met de terugkeer van Noni Madueke. Madueke maakte in het bekerduel van dinsdag tegen NAC zijn rentree. Het deed de ploeg goed en het frisse en swingende spel van weleer was weer zichtbaar.

„Madueke geeft PSV een ander gezicht”, vertelde Schmidt, die er meteen aan toevoegde dat hij voorzichtig met de 19-jarige aanvaller om zal gaan. Er is immers een historie aan blessures.

De Engelsman werd een paar keer teruggeworpen door spierblessures en daar wordt uiteraard voorzichtig mee omgesprongen. “We mogen niet teveel druk op de schouders van Madueke leggen”, zei Schmidt over Madueke.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here