Home Nieuws Schmidt wil nog meer versterking: ‘Geen slecht idee om voor die plek...

Schmidt wil nog meer versterking: ‘Geen slecht idee om voor die plek nog aan versterking te denken’

5517
0

Roger Schmidt wordt bij PSV al meer dan een jaar op de wenken bediend. De Duitse trainer vraagt, John de Jong voert uit.

Gechargeerd gezegd komt het daar wel op neer want Roger Schmidt heeft al vele aankopen uit zijn koker mogen verwelkomen. De technische staf richt nu de pijlen op de aanval. Vooral de aanval kan versterking gebruiken, vindt Schmidt.


Inmiddels werden Joël Drommel, André Ramalho, Phillipp Mwene, Marco van Ginkel en Davy Pröpper al vastgelegd en PSV lijtk dus nog niet klaar op de transfermarkt. Maar eerst wacht Galatasaray en dus heeft die wedstrijd volop prioriteit.

“Als we op korte termijn nog nieuwe spelers halen, wordt het ook moeilijker om ze klaar te stomen voor die wedstrijd. Toch kijken we nog steeds naar mogelijkheden voor de latere fase in de transfermarkt”, zegt Schmidt tegen het Eindhovens Dagblad.

“Op dit moment zijn we tevreden met hoe het is, maar het seizoen wordt lang en we hebben spelers nodig die bij Champions League-voetbal passen, als we ons daarvoor plaatsen. We zullen misschien wat geduld moeten hebben om te krijgen wie we willen.”

Schmidt denkt vooral aan nieuwe aanvallers om voorin weer potten te kunnen breken. “Ik denk dat we straks met de terugkerende Cody Gakpo, Ritsu Doan en hopelijk ook onze keeper Yvon Mvogo weer een nieuwe situatie krijgen. Er gaan nog spelers weg en het is nog niet duidelijk wie er precies blijven. In de aanval hebben we niet zoveel spelers, zeker helemaal voorin. Het zou geen slecht idee zijn om voor die plek nog aan versterking te denken.”


Facebook Comments Box