Home Nieuws Schmidt weigert vragen over interesse van Duitse clubs te beantwoorden

Schmidt weigert vragen over interesse van Duitse clubs te beantwoorden

414
0

Roger Schmidt is in zijn thuisland Duitsland volop in het nieuws maar weigert daar tegenover de Duitse en Nederlandse pers op in te gaan.

Professioneel als hij is wil hij niet reageren op de vermeende interesse van een aantal Bundesliga-clubs. Genoemend worden Eintracht Frankfurt en Hertha BSC, maar Schmidt houdt de kaken stijf op elkaar.


Op de gebruikelijke persconferentie blikte Schmidt vooruit op de thuiswedstrijd tegen FC Groningen van komende zaterdag. “Ik concentreer me alleen op PSV. We willen voor de tweede plek strijden en daar gaat het nu om.”

Schmidt lijkt zich te willen conformeren aan zijn contract met PSV. De Duitse oefenmeester wil volgend seizoen PSV naar een plaats hoger op de ranglijst loodsen. “Hopelijk kunnen we ons plaatsen voor de voorronde van de Champions League van volgend seizoen.”

Deze week meldden diverse Duitse media als BILD dat het matig presterende Hertha verregaande interesse in de trainer heeft en dat hij in gesprek zou zijn met technisch directeur Fredi Bobic. Ook Eintracht Frankfurt zou de naam van Schmidt op een lijstje hebben gezet.