Home Nieuws Schmidt waardeert bezoek Frank de Boer: ‘Natuurlijk hebben we het ook over...

Schmidt waardeert bezoek Frank de Boer: ‘Natuurlijk hebben we het ook over Ihattaren gehad’

1513
0

Roger Schmidt kreeg donderdag op De Herdgang bezoek van bondscoach Frank de Boer.

Op eerdere beelden was al te zien dat de Boer in gesprek ging met diverse PSV’ers en stafleden. Schmidt kwam er vrijdagmiddag op terug. Mo Ihattaren was ook weer onderwerp van gesprek, zo liet Schmidt weten.


“Dat was een heel goed gesprek, ik waardeer het dat hij hier was, zoiets is altijd goed voor beide kanten. We hebben gesproken over de spelers en voetbal in het algemeen. Of we het ook over Mohamed Ihattaren hebben gehad? Natuurlijk. Over alle spelers die in aanmerking komen voor het nationale team. Ik kan mijn mening geven, maar zij nemen zelf hun beslissingen. Maar voor de gedachten en het gevoel is het goed iets te weten over de spelers bij PSV en er misschien een voordeel mee te doen.”

In thuisland Duitsland gaan ook stemmen op om Roger Schmidt tot bondscoach te benoemen. De Duitse voetbalbond zoekt een opvolger zoekt voor Joachim Löw. “Dat denk ik niet”, zei Schmidt. De PSV coach heeft een beter voorstel.

Ralf Rangnick, met wie hij samenwerkte bij Red Bull Salzburg, zou een geschikte kandidaat zijn. “Dat zou een goede keuze zijn, als hij het zou willen.”