Home Nieuws Schmidt waakzaam: ‘Ihattaren deed niet genoeg, hij zat op het verkeerde pad’

Schmidt waakzaam: ‘Ihattaren deed niet genoeg, hij zat op het verkeerde pad’

1348
0

Roger Schmidt is afgelopen maanden veel bezig geweest met Mo Ihattaren en dat begint zich uit te betalen zoals het er nu naar uit ziet.

Schmidt en Ihattaren lijken twee handen op een buik en dat vertaalde zich recent in de oprechte knuffel langs de lijn na het mooie doelpunt van de middenvelder tegen FC Utrecht.


chmidt praat graag over zijn talentvolle pupil. “Uiteraard is het zo dat Mo een moeilijke periode had dit seizoen. Hij was zijn focus kwijt en zijn fitness kwijt”, zegt Schmidt tegen FOX Sports.

“En hij speelde ook niet meer zo goed als hij kan. Dan is het een lastige weg terug. Want je moet een speler vertellen dat hij niet genoeg doet, dat hij op het verkeerde pad zit. Dan duurt het een tijdje totdat hij dat ook accepteert. Hij is veel fitter dan bij aanvang van het seizoen en daardoor speelt hij beter. Hij heeft een nieuwe motivatie en heeft een heel andere houding, hij heeft er weer lol in. Hij loopt, hij rent, hij vecht, met bal, zonder bal en dan zie je dat hij alles kan. Dat is natuurlijk het perfecte resultaat, als je dat vast kunt houden.”


Facebook Comments