Home Nieuws Schmidt vraagt om snelle beslissing Leipzig over situatie Mvogo: ‘Het is nu...

Schmidt vraagt om snelle beslissing Leipzig over situatie Mvogo: ‘Het is nu nog open’

697
0

Het zint Roger Schmidt niet dat Reb Bull Leipzig zolang de tijd neemt om een besluit over doelman Yvon Mvogo te nemen.

Schmidt wist al de nodige versterkingen binnen te halen met Joël Drommel, André Ramalho, Phillipp Mwene, Marco van Ginkel en Davy Pröpper.


Maar Schmidt wenst ook duidelijkheid onder de lat te verkrijgen van zijn collega’s in Leipzig. “Achterin zitten we denk ik goed”, zegt Schmidt tegenover het Eindhovens Dagblad. “Probleem is dat we het zelf niet kunnen bepalen. Er moet op korte termijn een beslissing vallen, maar het is nu nog steeds open”, baalt Schmidt van de onduidelijkheden.

“We hebben nu vier centrale verdedigers en met Phillipp Mwene hebben we een goede optie voor de vleugels aan beide kanten. André Ramalho is een ervaren man die centraal achterin in meerdere systemen zijn rol kan spelen. Op het middenveld hebben we nu ook een behoorlijk aantal opties.”

Schmidt weet dat Denzel Dumfries en Donyell Malen op de nominatie staan snel te vertrekken uit Eindhoven. “We zullen moeten afwachten wat er met onze spelers gebeurt die op het EK actief zijn en wat er gebeurt na het einde van een aantal huurperiodes.”


Facebook Comments Box