Home Nieuws Schmidt voorziet belangrijke week voor PSV maar baalt van blessures: ‘We missen...

Schmidt voorziet belangrijke week voor PSV maar baalt van blessures: ‘We missen hele belangrijke spelers’

1620
0

PSV weet zich in een week van de waarheid te bevinden met twee belangrijke wedstrijden op de agenda.

Het elftal van Roger Schmidt kan een goede stap zetten in het bekertoernooi alsmede in de race om de landstitel. Zowel Telstar als Ajax bezoeken deze week het Philips Stadion. Roger Schmidt beseft terdege dat zijn elftal goede voorwaartse stappen kan zetten halverwege de maand februari. PSV kan een flinke tik uitdelen in de race om de felbegeerde landstitel.

Wel heeft de selectie te kampen met de nodige blessures. PSV mist ook in het bekerduel met Telstar van donderdagavond nog een flink aantal spelers. Onder meer spitsen Eran Zahavi en Carlos Vinícius zijn nog niet van de partij. Zahavi zou mogelijk tegen Telstar toch nog van de partij kunnen zijn maar niets is nog zeker rond de fitheid van de spits, die wel volledige fitheid nadert.

“We missen hele belangrijke spelers”, zei Roger Schmidt op de persconferentie tegenover Voetbal International. “André Ramalho, Ibrahim Sangaré, Noni Madueke, Carlos Vinícius en Ryan Thomas. Allemaal belangrijk voor het elftal. En dan is er nog Eran Zahavi, die mogelijk aansluit maar nog niet helemaal fit is.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here