Home Nieuws Schmidt verwacht vertrek Jorrit Hendrix

Schmidt verwacht vertrek Jorrit Hendrix

935
0

Jorrit Hendrix heeft zijn langste tijd als PSV’er wel gehad. De middenvelder heeft een vertrekwens en PSV staat open voor zijn vertrek.

Ook Roger Schmidt houdt rekening met een vertrek van de 25-jarige middenvelder. Hendrix ontbrak daardoor ook in de wedstrijdselectie voor het gewonnen Europa League-duel met NS Mura.

Schmidt hoopt in de laatste anderhalve week van de transferperiode nog een middenvelder te verwelkomen in zijn selectie. Dat heeft onder meer te maken met het mogelijke vertrek van Hendrix. “Jorrit denkt na over zijn toekomst, misschien vertrekt hij nog”, zegt de Duitser tegenover Voetbal International.

“Dat Jorrit misschien een volgende stap maakt, begrijp ik wel. Hij speelt hier al lang. Het is niet zeker dat hij vertrekt, maar de kans bestaat wel. Daarom ontbrak hij donderdag in de selectie. Op de achtergrond wordt er onderhandeld. Jorrit is een geweldige speler. Als hij blijft, zou ik dat ook mooi vinden”, aldus Schmidt.

Het is onbekend welke clubs geïnteresseerd zijn in Hendrix. Twee weken geleden leek Serie A-promovendus Spezia in de markt, maar de nieuwe club van Jeroen Zoet pakte vooralsnog niet door. Eerder waren Bologna en besiktas in de markt voor Hendrix.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here