Home Nieuws ‘Roger Schmidt twijfelt over toekomst bij PSV’, Frankfurt, Leipzig en Hertha denken...

‘Roger Schmidt twijfelt over toekomst bij PSV’, Frankfurt, Leipzig en Hertha denken aan Schmidt als nieuwe trainer

7160
0

Het contract van Roger Schmidt en het eventueel verlengen van dat contract. Dat is momenteel hét twist als het over de toekomst van Schmidt in Eindhoven gaat.

Is Roger Schmidt volgend jaar nog wel de coach van PSV of gaat de Duitser kiezen voor een avontuur in thuisland Duitsland? Het Duitse Sport Bild meldt woensdag dat grote Duitse Bundesligaclubs concreet in de markt zijn voor Schmidt.

Eerder werd Schmidt al benaderd door Eintracht Frankfurt maar werd die interesse afgewimpeld. Echter zou de slapende reus uit Frankfurt zich opnieuw hebben gemeld voor Schmidt. Althans, dat is de lezing van BILD.

Schmidt staat er al jaren goed op in Duitsland. De trainer is populair in Duitsland maar ook in Oostenrijk heeft Schmidt een grote en goede reputatie opgebouwd bij het Red Bull imperium van Salzburg. Daardoor komt ook steeds de interesse van ‘zusterclub’ Red Bull Leipzig automatisch om de hoek kijken.

Sport Bild meldt dat Schmidt kan rekenen op hernieuwde interesse van Eintracht Frankfurt. Naast Frankfurt worden ook RB Leipzig en Hertha BSC concreet gelinkt aan de Duitse trainer, die nog een half jaar onder contract staat in Eindhoven. Ook daar heeft BILD informatie over. Het gezaghebbende Duitse medium weet namelijk ook te melden dat Roger Schmidt openlijk zou twijfelen over een langere toekomst in Eindhoven en dat contractverlenging bij PSV dus geen vanzelfsprekende optie meer zou zijn voor Schmidt.

Volgens de Duitse krant zijn er dan ook ‘veel aanwijzingen’ voor een zomers vertrek van Schmidt bij PSV. De Duitse trainer zou inmiddels zijn bedenkingen hebben over de job in Eindhoven. Daardoor mogen de Bundesliga-clubs hopen op de komst van Schmidt, stelt BILD vast. Het Duitse sport- en voetbalmedium weet ook te melden dat de directie van PSV nog altijd hoopt om het deze zomer aflopende contract van Roger Schmidt te verlengen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here