Home Nieuws Schmidt tegen Ihattaren: ‘Geen enkele trainer kan jou op de bank houden,...

Schmidt tegen Ihattaren: ‘Geen enkele trainer kan jou op de bank houden, alleen jij zelf’

6149
0

Is Mo Ihattaren weer op de weg terug of is het nog ‘vallen en opstaan’ wat de klok slaat bij Ihattaren?

In een uitgebreide analyse van Voetbal International over de recente periode van Ihatteren komen meerdere personen aan het woord over de ontwikkeling van het toptalent.


Dat Roger Schmidt het beste voor heeft met de parel uit de PSV opleiding is inmiddels wel duidelijk maar Schmidt kan ook hard en direct zijn. De Duitser zou tegen Ihattaren hebben gezegd: ‘Geen enkele trainer kan jou op de bank houden, alleen jij kan jezelf op de bank houden, was de boodschap van Schmidt.

‘Mo is goed, hij heeft goed en gemotiveerd getraind, hij zit op de juiste weg’, zei de Duitse trainer tegen VI. ‘Hij heeft nu de juiste mindset. Hij maakte gisteren de golden goal op de training. Hopelijk is dit een goed teken voor de komende weken. Ik denk dat er wel iets is veranderd bij hem’, stelt Schmidt vast.

Ihattaren scoort inmiddels weer en is geregeld weer te vinden in de basisopstelling van de Duitse trainer.

‘Het is onze taak om alle spelers in de beste shape te krijgen. Ook mentaal, qua mindset. De eerste weken waren niet zo makkelijk voor hem, zijn prestaties waren ook niet zo goed. De speler was teleurgesteld. Na een tijdje begreep hij het wat beter. Het beste is geweest dat zijn mindset veranderde en hij weer begon met hard werken en vechten voor zijn positie’, aldus Roger Schmidt over PSV’s toptalent.


Facebook Comments