Home Nieuws Schmidt stellig: ‘Over drie weken bepaal ik wie de eerste doelman wordt’

Schmidt stellig: ‘Over drie weken bepaal ik wie de eerste doelman wordt’

592
0

Zijn de dagen van Jeroen Zoet of Lars Unnerstall bij PSV binnenkort geteld?

Het kan haast niet anders dat een van de twee doelmannen zal gaan vertrekken als de keuze niet positief voor hen uitpakt. En hoe zit het dan met de doelman van Leipzig?

Het heeft er alle schijn van dat toch Jeroen Zoet, de mindere van de twee keepers, weer eerste doelman zal gaan worden. Dat zou een hard gelach zijn voor Lars Unnerstall. Hoe dan ook, het worden interessante tijden. Dat Jeroen Zoet tegen Willem II de hele wedstrijd in het doel stond, betekent nog niet dat hij komend seizoen de eerste keeper van PSV zal worden. Dat gaf trainer Roger Schmidt na de wedstrijd aan tegenover Fox Sports.

“Het zijn allebei goede keepers met hun sterke punten. Lars is erg lang en fysiek heel sterk. Jeroen is een goede keeper met veel ervaring en is goed aan de bal”, aldus Schmidt. “Het is lastig om ze te vergelijken omdat hun stijl anders is, maar ik ben blij met ze allebei. Ze passen allebei in mijn systeem. Ik moet nog bepalen wie de eerste doelman wordt. Daar zal ik over drie weken over na gaan denken en dan neem ik een beslissing.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here