Home Nieuws Schmidt reageert op Dortmund geruchten over Donyell Malen

Schmidt reageert op Dortmund geruchten over Donyell Malen

5228
0

De dag dat Donyell Malen PSV gaat verlaten komt natuurlijk steeds dichterbij. Dat beseft ook Roger Schmidt.

De Duitse trainer reageerde woensdagmiddag op de geruchten uit de Bundesliga over Malen. “Eerlijk gezegd denk ik als trainer nooit aan geruchten”, zei Schmidt voor de camera van FOX Sports.


“Er verschijnen immers al zoveel geruchten in de media. Het heeft geen zin om hier op in te gaan. Hij is een speler van ons en hij ontwikkelt zich erg goed na zijn blessure.”

BILD was woensdagmorgen duidelijk in haar taal over de interesse van Borussia Dortmund voor Donyell Malen. De Duitse topclub ziet veel potentie in de kwaliteiten van Malen. Schmidt begrijpt de interesse maar maakt zich er totaal niet druk om.

Schmidt: “Natuurlijk zal hij PSV op een dag verlaten als hij zich zo blijft door ontwikkelen. Hopelijk is hij dan klaar voor de volgende stap. Maar op dit moment heeft hij grote doelen bij onze club. Hij wil kampioen worden, dus ik heb geen twijfels dat hij ons nu zal verlaten.” De Duitse trainer van PSV is bovendien niet onder de indruk van BILD. “Of jullie het moeten geloven? Nee. Zeker weten niet.”


Facebook Comments