Home Nieuws Schmidt prijst prestatie tegen Maccabi Tel Aviv, Duitse trainer opnieuw terecht lovend...

Schmidt prijst prestatie tegen Maccabi Tel Aviv, Duitse trainer opnieuw terecht lovend over Mauro Júnior

334
0

PSV kent de volgende tegenstander in het nieuwe Conference League toernooi en mag dus in maart naar Kopenhagen afreizen om de laatste 8 te bereiken.

Ondertussen blikte Roger Schmidt vrijdagmiddag na de loting die PSV aan Kopenhagen wist te koppelen, nog even terug op de wedstrijden tegen Maccabi Tel Aviv. Roger Schmidt is net zo bedreven in het ophemelen van tegenstanders als Fred Rutten Phillip Cocu en dus vindt Schmidt het een grootse prestatie dat PSV de ploeg uit Tel Aviv wist te verslaan.

‘Zo makkelijk is het niet om door te gaan’, zei de Duitser na het 1-1 gelijkspel in Tel Aviv. ‘Maccabi Tel Aviv speelde een dappere wedstrijd. Het bleef spannend tot de slotfase, maar uiteindelijk hebben we gedaan wat we moeten doen. Het belangrijkste is om de volgende ronde te bereiken en dat is gelukt.’

Volgens Schmidt had zijn ploeg beter kunnen spelen. Over Mauro Júnior, die in Tel Aviv als rechtsback speelde, was hij goed te spreken. De Duitse trainer heeft het wel voor elkaar gekregen om van Mauro Júnior een meerwaarde voor PSV te maken. De Brazliaan speelt niet zomaar zijn wedstrijdjes mee maar voegt echt iets toe aan het spel van PSV. Mauro speelt agressief en is dominant aan de bal. ‘Ik vond hem een van de beste spelers. Ik ben ontzettend blij met wat hij heeft laten zien. Hij is heel belangrijk voor het team’, aldus Roger Schmidt.


Vorig artikelEran Zahavi maakt indruk in Tel Aviv, Maccabi zet poort wagenwijd open
Volgend artikelSpaanse media wijzen opnieuw naar PSV als volgende bestemming voor toptalent Puig van FC Barcelona

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in