Home Nieuws Schmidt positief verrast over motivatie en houding spelers na eerste weken

Schmidt positief verrast over motivatie en houding spelers na eerste weken

1004
0

Roger Schmidt is zoals te doen gebruikelijk bij nieuwe trainers zeer te spreken over de eerste weken van de voorbereiding.

De nieuwe Duitse trainer is met name zeer te spreken over de instelling van zijn spelers, laat hij weten aan FOX Sports.


Schmidt is lovend over zaken als instelling en houding.”Mijn eerste indruk is zeer, zeer goed. Eerlijk gezegd ben ik zelfs een beetje verbaasd over de motivatie en de mentaliteit van de spelers.”

De veel geprezen Duitser ziet dat zijn spelers tot nu toe altijd honderd procent hebben gegeven, ook tijdens de trainingen. “We werken hard en maken soms lange dagen. Desondanks blijven de spelers altijd positief: volgens mij kunnen ze zelfs waardering opbrengen voor deze werkwijze. Ik ben ook dik tevreden over de situatie na twee weken: volgens mij boeken we progressie.”

<blockquote class=”twitter-tweet”><p lang=”nl” dir=”ltr”>Roger Schmidt kijkt terug op zijn eerste weken als <a href=”https://twitter.com/hashtag/PSV?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw”>#PSV</a>-trainer.<br><br>&quot;Ik ben verbaasd om hoe gemotiveerd de spelers zijn.&quot; <a href=”https://t.co/GSajCJwRDf”>pic.twitter.com/GSajCJwRDf</a></p>&mdash; FOX Sports (@FOXSportsnl) <a href=”https://twitter.com/FOXSportsnl/status/1291829591083036672?ref_src=twsrc%5Etfw”>August 7, 2020</a></blockquote> <script async src=”https://platform.twitter.com/widgets.js” charset=”utf-8″></script>


Facebook Comments Box