Home Nieuws Schmidt passeert Unnerstall en kiest in Amsterdam voor Mvogo

Schmidt passeert Unnerstall en kiest in Amsterdam voor Mvogo

1720
0

Een flinke tegenvaller voor Lars Unnerstall. Roger Schmidt zal in het bekerduel tegen Ajax weer kiezen voor doelman Mvogo.

Recent wist Unnerstall uit te blinken in en tegen Volendam maar dat is voor Schmidt niet voldoende of voldoende aanleiding om in Amsterdam niet voor Mvogo te kiezen. Daarnaast is het niet zo dat onder Schmidt in het bekertoernooi een andere keeper op doel staat. Dus zal Lars Unnerstall gepasseerd worden voor het duel in Amsterdam.


Tegenover het Eindhovens Dagblad gaat Schmidt in op de keuze voor Mvogo. “Voor mij is er steeds sprake van een nieuwe wedstrijd en is er geen regel dat één van de keepers in een toernooi speelt. Ook in de competitie of Europa League kan ik steeds iets veranderen. Ik kijk nu gewoon naar de beste opstelling per wedstrijd”, is Schmidt duidelijk.

Het zal een grote tegenvaller voor Lars Unnerstall zijn want de Duitse keeper zal het gevoel hebben niet ver af te zitten van een basisplaats. We kunnen immers niet concluderen dat Mvogo de sterren van de hemel keept. Mvogo houdt PSV nauwelijks echt op de been, al pakt de keeper op gezette tijden zeker ballen in de categorie ‘onhoudbaar’, maar overall maakt de Zwitserse keeper geen onuitwisbare indruk.


Facebook Comments Box