Home Nieuws Schmidt over wissel Donyell Malen: ‘Hij heeft zijn kans op een hattrick...

Schmidt over wissel Donyell Malen: ‘Hij heeft zijn kans op een hattrick gehad’

1785
0

Het was natuurlijk een uitspraak met een kwinkslag maar Roger Schmidt wilde toch even melden dat Donyell Malen alle kansen heeft gehad zijn doelpuntenproductie op te vijzelen.

Na afloop van de thuiswedstrijd tegen FC Twente werd Schmidt gevraagd naar en geconfronteerd met de onvrede van Donyell Malen na zijn willen in de 86e minuut.


Malen wilde zijn derde van de avond maken maar daar wilde Schmidt niets van weten en wisselde zijn spits. ‘Hij heeft zijn kans op een hattrick gehad’, zei Schmidt uiteraard met een grijs en knipoog.

Schmidt wees naar een enorme kans van Malen. ‘Dat was een makkelijke kans, hij hoefde die pass van Jordan Teze alleen maar binnen te schieten’, zo grijnsde Schmidt na afloop over de misser van zijn spits.

De Duitser was na afloop blij met de winst maar overschat FC Twente. ‘Het is niet makkelijk om tegen FC Twente spelen. Ze spelen met een hoge intensiteit, je moet zorgen dat je minimaal hetzelfde brengt. Maar we hebben met 3-0 gewonnen, dik verdiend. Ik vind ook dat we zestig minuten goed hebben gespeeld. Alleen het laatste halfuur. Ik vind dat we meer op zoek moesten gaan naar de vierde goal. Maar alles bij elkaar ben ik tevreden’, aldus Roger Schmidt over de winst en drie punten op FC Twente.


Facebook Comments Box