Home Nieuws Schmidt over versterkingen: ‘Hopelijk binnen enkele dagen te melden’

Schmidt over versterkingen: ‘Hopelijk binnen enkele dagen te melden’

1480
0

De geruchten over een transfer van Guus Til naar PSV zijn daar maar Roger Schmidt lijkt zich vooralsnog weinig zorgen te maken over versterkingen.

Is Til de versterking waar Schmidt op zit te wachten? Het heeft er alle schijn van. Schmidt weet dat er versterking op komst is en hoopt ‘in de komende dagen of weken’ wel op versterking, zo laat hij weten tegenover De Telegraaf.

“Ik heb al eerder gezegd dat ik me over nieuwe spelers geen zorgen maak”, zei Schmidt na de verloren oefenwedstrijd tegen Eintracht Frankfurt. “We werken eraan en proberen onze selectie verder te versterken, ook al zijn er nog geen nieuwelingen.”

“Wie komt, zal ons ook daadwerkelijk beter moeten maken en moet concurrentie voor de spelers zijn die er al zijn. We willen in ieder geval bij aanvang van het seizoen alle spelers aan boord hebben. Op het moment focussen we ons op de spelers die er zijn en dat gaat goed.”

PSV mikt op spelers die de selectie meteen versterken en Guus Til past wel in het plaatje wat de club voor ogen heeft. Heel lang hoeft het desondanks niet meer te duren, aldus Schmidt. “Ik hoop dat we in de komende dagen of weken de komst van een nieuwe speler kunnen melden.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here