Home Nieuws Schmidt over Davy Pröpper: ‘Ik ga niet ieder gerucht bespreken’

Schmidt over Davy Pröpper: ‘Ik ga niet ieder gerucht bespreken’

449
0

PSV treft zondagmiddag Sportclub Heerenveen met middenvelder Joey Veerman.

De naam van Veerman wordt veelvuldig met PSV in verband gebracht en dat noopte Roger Schmidt er vrijdagmiddag toe om zich uit te laten over de spelmaker van Heerenveen. Is Veerman een speler die PSV naar grotere hoogte kan tillen of verzanden zijn kwaliteiten op het moment dat er topprestaties gevraagd worden?

Dat laatste geldt bepaald niet voor Davy Propper. De kwaliteiten van Propper spreken voor zich een van aanpassingsproblemen zal dan ook geen sprake zijn mocht PSV de middenvelder van Brighton terug naar PSV halen.

Vrijdagmiddag werd de naam van Propper genoemd. Roger Schmidt kent de Premier League speler, zo gaf hij toe. ‘Een ex-speler van PSV, die nu in Engeland speelt. Maar wat wil je precies weten? Of we over hem praten? Dat doen we over veel spelers. We kijken uiteraard al naar volgend seizoen, we willen het team verbeteren. We gaan een paar belangrijke spelers verliezen, dat is wel zeker, dus we moeten goed rondkijken in Nederland en het buitenland. Maar ik ga niet ieder gerucht bespreken.’


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here