Home Nieuws Schmidt – Nijhuis: Heeft Gerbrands Schmidt tot de orde geroepen?

Schmidt – Nijhuis: Heeft Gerbrands Schmidt tot de orde geroepen?

2915
0

Betweter en criticaster Johan Derksen kijkt uit naar het treffen tussen PSV en Feyenoord van aanstaande zondag.

Dat is ondermeer vanwege de confrontatie tussen Roger Schmidt en Bas Nijhuis. Een hernieuwde confrontatie, kunnen we beter zeggen of wordt het deze keer een gewone ontmoeting?


Bas Nijhuis is zondag de scheidsrechter bij de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord, zo bepaalde de KNVB. Voor Roger Schmidt is het de eerste keer dat hij weer tegenover de arbiter staat sinds het incident eerder dit seizoen op Spangen bij de wedstrijd tussen Sparta en PSV.

Voor die wedstrijd was er al een keer sprake van een confrontatie in Arnhem, waar Nijhuis eigenhandig de wedstrijd keerde met een beslissing die door Schmidt en PSV moeilijk te accepteren viel.

De omwille van commerciele redenen beschermheer van Nijhijs, Johan Derksen, voorziet deze keer een rustig treffen tussen Schmidt en Nijhuis. “Bas heeft daar schijt aan”, begint Johan Derksen over het duel van zondag bij Veronica. De Veronica Inside analist denkt dat Gerbrands Schmidt al tot de orde geroepen omdat men binnen PSV simpelweg niet zit te wachten op weer een nieuwe rel of arbitragezaak.

“Maar ik denk dat Schmidt zich een beetje opgelaten voelt. Schmidt heeft natuurlijk al van Toon gehoord: hou je in want je bent al een keer geschorst geweest enzovoort. En als Bas ‘m dan een keer op de stip legt voor Feyenoord dan wordt het leuk”, aldus Johan Derksen over oogappel Bas Nijhuis.