Home Nieuws Schmidt is even geen fan meer van ‘top-level’ Rosario en Sangaré

Schmidt is even geen fan meer van ‘top-level’ Rosario en Sangaré

3692
0

Plat gezegd is Pablo Rosario soms een speler om je aan dood te ergeren. De middenvelder is vaak kop van jut bij een deel van de achterban.

Pablo Rosario is het voorbeeld van een speler die zich pertinent niet weet te ontwikkelen en dat is veel fans een doorn in het oog. Binnen de staf van Roger Schmidt wordt Rosario de hemel in geprezen maar tegelijk is de middenvelder naast reserve aanvoerder, ook een speler die symbool staat voor dit seizoen.


Het gesjok over het veld, de mouwtjes half over zijn handen, het vele balverlies, slechte passes en ga zo maar door. Het is vaak bar en boos wat Rosario laat zien. Roger Schmidt had er zondagmiddag ook even genoeg van.

Roger Schmidt roemt zijn blok op het middenveld regelmatig maar Pablo Rosario en Ibrahim Sangaré spelen nog maar zelden samen. De trainer lijk er ook even klaar mee te zijn. De woorden ‘top-level’ zal Schmidt voorlopig even niet meer van stal halen als hij zijn middenvelders moet omschrijven. Sangaré is een speler met potentie maar speelt momenteel ook onder zijn kunnen met vaak slordig spel.

“Ze speelden ook op top top level, maar hielden dat niet vast”, zegt Schmidt over Rosario en Sangaré, geciteerd door De Telegraaf. “Ze hebben veel gespeeld dit seizoen, dat is voor beiden nieuw en het niveau is daardoor niet makkelijk vast te houden. Ze worstelen een beetje op dit moment. Ik heb ze de laatste weken om en om ook wat rust gegeven om ze frisse energie te geven. Rosario wisselde ik omdat hij niet zo in de wedstrijd zat, maar er waren niet veel spelers die hun niveau haalden.”


Facebook Comments