Home Nieuws Schmidt houdt zich op de vlakte over keeperskwestie maar tussen de regels...

Schmidt houdt zich op de vlakte over keeperskwestie maar tussen de regels door…

4858
0

Hou zou een coach, een nieuwe coach, reageren op een vraag over zijn keepers als die bewuste coach geheel tevreden zou zijn over beide keepers?

Dat is een interessante vraag als je de antwoorden van Roger Schmidt op de vraag van Hans Kraaij analyseert. Schmidt houdt zich namelijk op de vlakte over de komst van een mogelijke nieuwe doelman.

FOX Sports-verslaggever Hans Kraay junior denkt dat Jeroen Zoet en Lars Unnerstall zich zorgen moeten maken. Het antwoord van Schmidt zegt eigenlijk wel genoeg wie goed tussen de regels door leest. Wel dient daarbij de kanttekening te worden gemaakt dat Roger Schmidt mogelijk ‘voorkennis’ heeft wat zijn beide keepers aangaan. Want wat betreft Jeroen Zoet kan worden aangenomen dat zijn management op de achtergrond druk doende is om zijn toekomst veilig te stellen met een lucratieve transfer.

In het geval van een vertrek van Zoet dient er natuurlijk een nieuwe keeper te worden aangetrokken. Volgens Kraay zegt Schmidt niet dat hij tevreden is over de Nederlander en de Duitser. “Omdat niemand dat vraagt. Ik ben tevreden met ze. Ze zijn zeer gemotiveerd op de training, ze doen het goed en ik ben tevreden”, zegt Schmidt.

Tegelijkertijd sluit Schmidt de komst van een nieuwe doelman niet uit. “Misschien. Ik kan niet honderd procent zeker zijn. Maar dat geldt voor elke positie. Wij hebben nog geen enkele nieuwe speler in onze selectie. Daar werken we aan. Op alle posities kijken we naar versterkingen.”

Kraay vindt het antwoord niet echt geruststellend voor Zoet en Unnerstall en stelt dat hij als keeper van PSV niet goed zou slapen. Een goed verstaander lijkt tussen de regels door inderdaad te kunnen lezen dat de komst van een nieuwe doelman realistisch is, zeker gezien de geruchten rond de reserve doelman van Leipzig. “Dat is professioneel voetbal”, reageert Schmidt op die uitspraak en suggestie van Kraaij.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here