Home Nieuws Roger Schmidt houdt vertrouwen in Romero en Gutiérrez

Roger Schmidt houdt vertrouwen in Romero en Gutiérrez

1696
0

Hoe staat het ervoor met Maximiliano Romero en Erick Gutiérrez?

De twee Latino’s waren uiteraard vandaag ook present waarbij de frisse blik en afgetrainde fysiek van Romero opvallend te noemen viel. Wat Erick Gutiérrez betrof, was er nog niet zo gek veel anders dan voorheen. De vrolijke blik en het haarknotje waren weer terug van nooit weggeweest. Wanner gaan beide Latino’s nu eens echt vlammen?

Zoals het er nu naar uitziet blijft Roger Schmidt vertrouwen houden in deze spelers, die het tot dusver niet hebben waargemaakt bij PSV.

Schmidt gaf maandag zijn eerste persconferentie als trainer van PSV. Een Zuid-Amerikaanse journalist wilde weten wat zijn ervaringen met spelers uit dat continent zijn. Bij Bayer Leverkusen werkte Schmidt samen met Javier Hernández, voetbalnaam Chicharito. “Mijn ervaringen met Chicharito zijn erg goed. Hij scoorde heel veel voor Leverkusen”, zegt Schmidt.

“Ik hou van de Zuid-Amerikaanse spelers, omdat ze altijd willen winnen. De spitsen willen altijd scoren. Met Maxi Romero hebben we ook een goede aanvaller. Hij heeft het heel goed gedaan in Argentinië.”

Ook de Mexicaan Gutiérrez komt ter sprake. Hij heeft het nog niet laten zien bij PSV. “Ik kijk ernaar uit om hem te leren kennen. Het was niet zijn beste seizoen, maar hij heeft wel heel veel potentie. Hij speelt ook in het nationale elftal van Mexico. Ik wil hem graag beter leren kennen in de voorbereiding en hem helpen te ontwikkelen. Ik weet zeker dat hij een goede speler voor ons kan zijn”, aldus Roger Schmidt over zijn beide pupillen Maximiliano Romero en Erick Gutiérrez.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here