Home Nieuws Schmidt heeft al een strijdplan: ‘Eerder deden we het in Amsterdam, nu...

Schmidt heeft al een strijdplan: ‘Eerder deden we het in Amsterdam, nu moet het in Rotterdam’

2191
0

PSV gaat 17 april onder toeziend oog van 17500 fans de beker proberen te veroveren ten koste van Ajax.

De wedstrijd in de Rotterdamse Kuip kan een prachtige voetbalmiddag beloven tussen PSV en Ajax. Roger Schmidt is een fan van het bekertoernooi en is wat maar wat blij dat PSV de finale heeft bereikt. Schmidt blikte zaterdag alvast al kort vooruit op de kraker in de Kuip.

“Ajax is de zwaarste tegenstander, het beste team in Nederland. Maar wij hebben eerder van ze gewonnen en weten dus hoe dat moet, zeker in een finale. Dat lukte ons in hun eigen stadion in Amsterdam en nu moet het in het stadion van Feyenoord in Rotterdam”, aldus Roger Schmidt over de grote wedstrijd in de Rotterdamse Kuip.

Eerst wachten er nog enkele competitiewedstrijden, waaronder PSV – Heracles op een nieuw veld. Schmidt kreeg nog een vraag over Mauro Júnior, waarvan deze week bekend werd dat hij een Nederlands paspoort krijgt. “Ik weet niet wat zijn oogmerk is”, zegt Schmidt. “Maar wij concentreren ons nu vooral op PSV. We zijn blij met de inbreng van Mauro op dit moment”, aldus Roger Schmidt.


Vorig artikelStijgen de kansen op de titel opnieuw? ‘PSV wordt dit seizoen kampioen’
Volgend artikelSneltrein Dumfries dendert maar door bij Inter, naast doelpunten ook veel assists voor ‘aanvaller’ Dumfries

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in