Home Nieuws Schmidt haalt schouders op en kijkt niet naar prestatie Dortmund in Amsterdam:...

Schmidt haalt schouders op en kijkt niet naar prestatie Dortmund in Amsterdam: ‘Wij hebben ons eigen plan tegen Ajax’

975
0

Roger Schmidt wordt totaal niet nerveus van de wedstrijd van Ajax tegen Borussia Dortmund.

Ajax wist de Duitse topclub dinsdagavond wel te overklassen maar het deerde Schmidt geenszins. En gelijk heeft hij want Ajax – PSV is een hele andere wedstrijd dan Ajax – Borussia Dortmund.


De Duitse club uit Dortmund had niet bepaald de juiste energie in de benen om Ajax weerstand te bieden. Het had er tevens alle schijn van dat Dortmund na de 2-0 de wedstrijd liet lopen omwille van het verliezen van slechts drie punten en een naderende thuiswedstrijd tegen Ajax op de agenda.

PSV en Schmidt kijken vooral naar PSV – AS Monaco en dus liet Schmidt weten de pijlen op nog niet op Ajax te willen richten. Schmidt werd wel gevraagd naar de wedstrijd tussen Ajax en Borussia Dortmund.

Het antwoord was even normaal als nuchter: ‘Ajax speelde een goede wedstrijd. Dortmund haalde zeker niet het topniveau dat ze kunnen halen. Maar dat heeft allemaal niks met de wedstrijd van gisteren te maken. Wij hebben ons eigen plan’, aldus een nuchtere Roger Schmidt, die zijn schouders ophaalt over de wedstrijd van dinsdagavond.