Home Nieuws Schmidt geeft geen duidelijk antwoord over contractverlenging: ‘Het gaat niet om voorwaarden’

Schmidt geeft geen duidelijk antwoord over contractverlenging: ‘Het gaat niet om voorwaarden’

2218
0

PSV en de toekomst met Roger Schmidt. Club en trainer kunnen nog steeds geen duidelijkheid geven.

En dus wordt het inmiddels omgeven door een zweem van geheimzinnigheid en twijfel. Hoe staat PSV erin en hoe staat Schmidt er precies? En dus stellen verslaggevers steeds directere vragen en dus komt Schmidt met steeds vagere antwoorden. Hoe eenvoudig is om het om te zeggen: ‘We zijn in gesprek maar we zijn er nog niet uit’.

Roger Schmidt heeft een aflopend contract bij PSV. In de winterstop gaan de partijen in gesprek om te kijken wat de toekomst kan brengen voor club en trainer. Althans, dat is de officiele lezing. Achter de schermen zijn club en trainer al weken met elkaar in gesprek.

‘Aan welke voorwaarden PSV moet voldoen’, vraagt Schreuder namens de NOS aan Schmidt. ‘Het gaat niet om voorwaarden. Ik heb al vaak gezegd dat ik het naar m’n zin heb bij PSV’, begint Schmidt, die vervolgens nietszeggende antwoorden weet te formuleren waar geen kijker iets aan heeft.

“Ik ben heel blij met m’n ploeg”, vervolgt Schmidt. “Ik vind dat we een goede ploeg hebben met een goede stijl. Nu moeten we kijken hoe we dat verder kunnen ontwikkelen. Ik heb voor twee jaar getekend en hebben samen een nieuwe ploeg opgebouwd. Nu moeten we bespreken hoe het verder gaat”, aldus een feitelijk erom heen draaiende Duitse trainer.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here