Home Nieuws Schmidt gaat met PSV vol voor bekerzege: ‘Deze competitie is heel belangrijk...

Schmidt gaat met PSV vol voor bekerzege: ‘Deze competitie is heel belangrijk voor ons’

73
0

PSV maakt dit seizoen werk van de KNVB beker en de winst daarin.

Voor Roger Schmidt is een overwinning in het bekertoernooi een must geworden. In gesprek met Fox Sports gaf Roger Schmidt aan uiteindelijk opgelucht te zijn met de winst tegen De Graafschap.


“Zoals ik eerder al heb aangegeven is deze competitie heel belangrijk voor ons. We wilden laten zien dat we heel gemotiveerd waren om de beker te winnen en dat hebben we gedaan”, aldus Schmidt. “Uiteindelijk hadden we het onszelf wat makkelijker kunnen maken als we wat eerder en vaker hadden gescoord. Als je niet scoort, moet je geduldig blijven en wachten op de kansen en overal op gefocust blijven. Dat hebben we goed gedaan en uiteindelijk is het een verdiende overwinning.”

Schmidt werd ook gevraagd naar het strafschopmoment van Dumfries. “Dat is voor mij een duidelijke penalty”, gaf hij aan na het zien van de beelden. “Hij speelt de bal niet. Als de verdediger de bal had gespeeld, zou het geen strafschop zijn geweest.”

Over de blessure van Pablo Rosario zei hij: “Ik hoop dat het niet zo erg is”, zei hij daarover. “We hebben zijn gewrichten getest en die zijn gewoon goed. Morgen zullen we wat meer testen, wellicht ook een mri. Mijn eerste indruk is dat het niet ernstig is.”


Facebook Comments Box