Home Nieuws Roger Schmidt fan Huub Stevens ziet dat PSV door Ruud van Nistelrooij...

Roger Schmidt fan Huub Stevens ziet dat PSV door Ruud van Nistelrooij anders bekeken wordt

15994
0

Het gaat PSV onder Ruud van Nistelrooij vooralsnog voor de wind. Wel breekt de
week van de waarheid aan voor de club.

Het is niet perse gezegd dat er heel veel enthousiasme is rond de ploeg van de nieuwe coach maar feit is wel dat alle ingrediënten aanwezig zijn om er een succesvol seizoen van te maken. PSV wordt zo links en rechts nog wel kritisch bekeken als het over het spel gaat.

Dat geldt ook voor Huub Stevens. Stevens, die te boek staat als Roger Schmidt fan, ziet een verschil in de wijze waarop PSV benaderd wordt dit seizoen. En dat heeft volgens Stevens alles te maken met de aanstelling van de nieuwe hoofdtrainer.

Van Nistelrooij heeft alles mee vindt Stevens. ‘Dat wordt een toptrainer. Hij straalt een bepaalde rust uit. Die heb je ook nodig. Ze zeggen wel eens: de aanvallende spelers zijn niet de beste trainers, maar hij is op de goede weg. En de gunfactor is inderdaad bepalend.’

‘Als je alles ziet, dan is het wel erg positief naar Ruud. Iedereen gunt het hem. Voorganger Roger Schmidt had die gunfactor niet. Bij een verkeerde wissel werd hij direct door iedereen afgemaakt. Ruud kan zich dat wel veroorloven. Schmidt is niet altijd fair aangepakt. Iedereen heeft zijn mening, maar Ruud heeft de gunfactor’, aldus een blij verraste Huub Stevens.


Vorig artikelPSV biedt Cody Gakpo nieuw contract, topaanbieding in beraad
Volgend artikel‘Philipp Max is geen verdediger, hij is een middenvelder’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in